Den Braven Termékek Szerelő purhabok Speciális habok Szórható szigetelő hab THERMO-QUICK
Új termék

Szórható szigetelő hab THERMO-QUICK

Add hozzá a kedvencekhez
již od 12,10  s DPH

Hőszigetelő hab – egy egykomponensű poliuretán hab speciális applikátorral a pisztoly fúvókáján a permetezés érdekében. A hab kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

...teljes leírás

Részletes termékinformációkat, eljárásokat, értékeket stb. a műszaki adatlapon talál.


SKU N/A Category

Hőszigetelő hab – egy egykomponensű poliuretán hab speciális applikátorral a pisztoly fúvókáján a permetezés érdekében. A hab kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Felhasználás

Kiváló hőés hangszigetelés. Alkalmas egyenetlen felületekre és nehezen elérhető helyekre. Megakadályozza a páralecsapódást és segít megelőzni a hőhidak kialakulását.

Munkafolyamat

Rögzítse a fúvókát a felhordó pisztoly végéhez. A habot alaposan rázza fel (min. 30-szor). Csavarja rá a felhordó pisztolyt. Nyissa ki maximálisan a szelepet, és kb. 40 cm távolságból vigye fel az anyagot. Egy palack hab egy rétegben kb. 2 m2 fedőfelületet biztosít. Ha több réteget kell felvinni, 15-30 perc múlva permetezzen még egy réteget. Minden réteg után nedvesítse meg a felületet.

Megjegyzés

A meg nem kötött hab Purhab tisztítóval eltávolítható, a megkötött habot csak mechanikusan lehet eltávolítani. Munkavégzés közben használjon védőfelszerelést. Fontos, hogy papírral, fóliával és maszkolószalaggal takarjunk le minden olyan helyet, ahol nem szeretnénk a habot felhordani (a hab fröcsköl).

Tárolás

Eredeti, sértetlen csomagolásban (függőlegesen, szeleppel felfelé) +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten. A lejárati idő a csomagoláson van feltüntetve.

Available Options

ThumbnailSKUKiszerelésCsomagolásSzínDB / KartonEAN
40310DBXHU750 mlpisztolyos flakonsárga12 db