Den Braven logo light

ERŐSEBB A GRAVITÁCIÓNÁLDEN BRAVEN MAMUT GLUE

Lépjen be a MAMUT GLUE ragasztók világába az általunk készített lenyűgöző médiának és online kampánynak köszönhetően.

Egyedülálló, speciálisan módosított MS polimer alapú MAMUT GLUE építőipari ragasztóink minden helyzetben megtartják Önt. Kiválók karbantartáshoz, javításhoz, építéshez és összeszereléshez otthon és ipari területen is. Használhatók mindenhol, ahol erős, vízálló és rugalmas kötésre van szükség.

AZONNAL TART

AZONNALTART

Legnagyobb előyne az azonnali rögzítés 500 kg/m2 tapadószilárdsággal. Jólalkalmazható minden olyan esetben, ahol gyors ragasztásszükséges. De a ragasztandó tárgy valamilyen okból nem terhelhető, amíg a ragasztó meg nem köt.

További információ

LÁTHATATLAN KÖTÉS

LÁTHATATLANKÖTÉS

Legfontosabb tulajdonságai közétartozik természetesen az átlátszóság, valamint a rugalmasság is.A legjobb megoldást kínálja ahhoz, hogy a kötés kaméleonként olvadjon bele környezetébe.

További információ

RENDKÍVÜLI SZILÁRDSÁG

RENDKÍVÜLISZILÁRDSÁG

A mamut glue total legnagyobb előnye az 50kg/cm2-es végső szilárdság. Na legjobban ezért azokon a helyeken érvényesül ahol maximális szilárdságú, rugalmas kötés szükséges.

További információ

RAGASZTÁS ÉS TÖMÍTÉS

RAGASZTÁSÉS TÖMÍTÉS

A mamut glue multi legnagyobb előnye a sokoldalúsága, ugyanis egyszerre ragaszt és tömít.Ennek köszönhetően használata idő- és költségtakarékos.

További információ