Cseh építőanyag gyártó

A cseh Den Braven vállalat által gyártott és értékesített márkás termékek elsősorban megbízhatóságukkal vívtak ki elismerést. Márkás termékeink fejlesztésére, megbízhatóságuk tesztelésére saját tesztelő központtal rendelkezünk. A korszerű technológiának köszönhetően bármilyen mennyiségi igényt rövid szállítási határidővel ki tudunk elégíteni a kiváló minőség megőrzése mellett. A Den Braven széles választékának termékeiből átgondolt, koherens rendszereket alakítunk ki oly módon, hogy az egymást kiegészítő termékeknek köszönhetően csökkenjenek a munkaköltségek és lerövidüljön az alkalmazási idő.

Csehországi gyárunkból csúcsminőségű megoldásokkal látjuk el a piacot. Prioritásaink közé tartozik a raktározás hatékonyságának maximalizálása és ezzel a költségek minimalizálása, ami előmozdítja vállalatunk további fejlődését. A fejlesztéstől és gyártáson át a logisztikáig nagy súlyt fektetünk szolgáltatásink minőségére.

Tesztelő és fejlesztési központ

Márkás termékeink fejlesztésére, megbízhatóságuk tesztelésére saját tesztelő központtal rendelkezünk. A Den Braven új termékeit és a meglévő termékek módosított változatait egyaránt gondosan megvizsgáljuk, és összehasonlító vizsgálatokat is végzünk. A csúcsminőség számunkra természetes. Folyamatosan tökéletesítjük a kezdeti, a műveletközi és a végső vizsgálatokat.

Következetesen betartjuk az Európai Unióban érvényes összes műszaki, környezetvédelmi és higiéniai előírást. Mivel nem csupán különálló termékeket szeretnénk előállítani és értékesíteni, átfogó rendszert alkotó logikai egységekbe foglaljuk őket, feltérképezzük a közöttük lévő kapcsolatokat, és ún. „intelligens megoldásokat” javaslunk, amelyekkel csökkenthetők a munkaköltségek, lerövidíthető az alkalmazási idő, illetve egyszerűsíthető a kezelés.

Automatizált gyártás

A Den Braven széles választékának termékei azt bizonyítják, hogy nem csupán a minőség, hanem a hozzá tartozó márka is számít. A külföldi tőke bevonása nélkül működő cseh vállalat által gyártott és értékesített termékek elismerést vívtak ki megbízhatóságukkal.

20 éve töretlenül jelen vagyunk a nemzetközi színtéren a legjobb minőségű kittek, poliuretán habok, vegyi dübelek, cementkötésű ragasztók, homlokzati habarcsok, vízszigetelő bevonatok és alapozók élvonalbeli gyártói, az intelligens építéskémiai rendszermegoldások legnevesebb szállítói között. Megrendelőinknek a raktáron lévő termékek széles választéka mellett progresszív anyagokat, a legmodernebb technológiai mechanizmusokat, széles körű tanácsadást és kifinomult logisztikát kínálunk.

Logisztika és tárolás

Meggyőződésünk, hogy a logisztikának kapcsolatot kell teremtenie a vállalkozás gazdasági és környezetvédelmi céljai között. Az ebbe az irányba vezető lehetséges utak közé tartozik például az árufolyamok összekapcsolása, a többcélú hálózatok létrehozása, valamint a logisztikai berendezések kapacitásának optimális kihasználása. Az első helyen a rendelések gyors feldolgozása, az áruk ellenőrzése és természetesen a kiszállítás áll.

Prioritásaink közé tartozik a raktározás hatékonyságának maximalizálása és ezzel a költségek minimalizálása, ami előmozdítja vállalatunk további fejlődését. A Den Braven által évente termelt árumennyiség folyamatosan nő. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, s forgalmunk és piaci részesedésünk növekedésével együtt a végfelhasználóinknak nyújtott szerviz színvonala is egyre magasabb.

Mindehhez az alapot a saját tulajdonunkat képező, több mint 20 000 raklaphellyel és korszerű kezeléstechnikával rendelkező modern, nagy volumenű logisztikai központunk jelenti.