Új „fecskeszárnyas” leányvállalat Magyarországon

Új üzemünk készen áll a Den Braven márka további terjeszkedésének előmozdítására. A több mint 10 főből álló, tapasztalt csapat máris teljes erőbedobással dolgozik azon, hogy a „fecske röpte” minél impozánsabb legyen.

A Den Braven több mint 40 éve világviszonylatban a legjobb minőségű kittek, szilikonok, poliuretán habok és műszaki aeroszolok gyártóinak, valamint az intelligens építéskémiai rendszermegoldások szállítóinak élvonalába tartozik. Megrendelőinknek a raktáron lévő termékek széles választéka mellett progresszív anyagokat, a legmodernebb technológiai mechanizmusokat, széles körű tanácsadást és kifinomult logisztikát kínálunk.

Új magyarországi kereskedelmi bázisunk fontos dologról tanúskodik: arról, hogy a Den Braven fokozatosan a kittek, szilikonok, poliuretán habok és műszaki aeroszolok első valóban közép-európai gyártójává és forgalmazójává válik. A magyarországi képviselet megjelenése értékesítési hálózatunkban kereskedelmi potenciálunk stratégiai növelése mellett azt jelenti, hogy a Den Braven hatékony és átgondolt vállalkozásának alapjai még stabilabbak lettek.

Magyarországi üzemünk komoly előrelépést jelent a Den Braven stratégiájában, és hozzájárul a vezető pozíció kiépítéséhez valamennyi fontos közép-európai piacon. A magyar leányvállalat fejlesztése nagyon jó hír, mivel nem csupán az egész társaságban, hanem a beszállítói láncban is növekedési lehetőségeket teremt. Lehetővé teszi a már komoly magyarországi jelenlét további erősítését, valamint azt, hogy közelebb legyünk a végfelhasználókhoz és a legfontosabb forgalmazókhoz. Ipari kapacitásunk bővítésének köszönhetően pedig nagyobb rugalmassággal tudjuk kielégíteni a Den Braven márka és a cég intelligens építéskémiai rendszermegoldásai iránti erősödő keresletet.

Új magyarországi képviselete mellett a Den Braven a Cseh Köztársaságban két üzemben (Úvalnóban és Přerovban) állít elő építéskémiai termékeket, továbbá Szlovákiában is működik képviseletünk.

#denbravenhu